Eetpunt Ospels Uitje

In 2009 is een Dorps Ontwikkelings Visie (DOV) gemaakt door de inwoners van Ospel. Eén van de wensen die naar voren zijn gekomen was om een maaltijdvoorziening op te starten voor en door ouderen. Na hard werken door vrijwilligers van o.a. Dorpsraad Ospel, Gemeenschapshuis Haaze-Hoof en Vorkmeer heeft dit geleid tot het Eetpunt Ospels Uitje!

Doel van Eetpunt Ospels Uitje is het verzorgen van een goed en klantvriendelijke Eetpunt waar tegen een betaalbare prijs een goede gezonde maaltijd wordt verstrekt. Tevens heeft de Eetpunt een belangrijke sociale functie. Inwoners uit Ospel (vanaf 55 jaar) kunnen elkaar hier ontmoeten en samen de maaltijd nuttigen. Het Eetpunt draagt bij aan het sociale welzijn van de inwoners in Ospel. Eetpunt Ospels Uitje vindt in eerste instantie 1 x per maand plaats.

Samen eten, ja gezellig en gezond!

Kom ook naar het Eetpunt Ospels Uitje in Gemeenschapshuis Haaze-Hoof, Aerthijsplein 3 te Ospel.

Veel mensen vinden het gezellig om met meerdere mensen aan tafel te eten. Op een ongedwongen manier andere mensen ontmoeten, even bijpraten of gewoon lekker kletsen en ondertussen genieten van een goede betaalbare maaltijd. Dat kan bij Eetpunt Ospel Uitje in Ospel voor inwoners vanaf 55 jaar. In een huiskamersfeer wordt hier gezamenlijk de warme maaltijd genuttigd. Voor een redelijke prijs wordt een volledige en volwaardige maaltijd geserveerd.

Het Eetpunt in Ospel vindt 1x per maand plaats op de tweede woensdag van de maand in Gemeenschapshuis Haaze-Hoof in Ospel en wordt volledig verzorgd door een vaste groep vrijwilligers; zij zullen u gastvrij ontvangen om 11.45 uur en vanaf 12.00 uur de maaltijd serveren.

De maaltijden:

Een goede en gezonde maaltijd is belangrijk. Tijdens het Eetpunt wordt een volwaardig 3-gangenmenu geserveerd, wat door de vaste vrijwilligers vers voor u wordt bereid.

Aanmelding:

Als u deel wilt nemen aan het Eetpunt kunt u zich aanmelden bij Geertje Creemers-Brinkmans tel. 0495 632800 of Liesbeth Bergmans-Vaes tel. 0495 631122. Tot de vrijdag voorafgaand aan het Eetpunt kunt u zich tot 12.00 uur aanmelden.

Afmelding:

Afmelding kan ook bij bovengenoemde persoon. U dient dit echter te doen op de vrijdag voorafgaand aan het Eetpunt tot uiterlijk 12.00 uur. Bij latere afmelding zijn wij helaas genoodzaakt de kosten voor de maaltijd in rekening te brengen.

De kosten:

De kosten voor een compleet 3-gangenmenu bedragen € 8,- (exclusief eventuele consumpties). U betaalt de maaltijd en de gebruikte consumpties contant aan de vrijwilligers.

Meer informatie:

Voor meer informatie over het Eetpunt Ospel kunt u contact opnemen met:

Liesbeth Bergmans-Vaes

Annastraat 23